10 Promises To My Dog

(Inu to watashi no 10 no yakusoku, draamaelokuva vuodelta 2008)

Tämä on elokuva japanilaisesta Akari-tytöstä ja hänen koirastaan Socksista. 14-vuotias Akari toivoo syntymäpäivälahjaksi omaa koiranpentua, sillä hän tuntee olonsa yksinäiseksi. Pian Akarin äiti sairastuu vakavasti ja joutuu sairaalaan. Samoihin aikoihin Akari löytää talon puutarhasta kultaisennoutajan pennun, Socksin, josta hän saa itselleen uskollisen ystävän. Käydessään tervehtimässä äitiään sairaalassa yhdessä Socksin kanssa, Akari lupaa pienelle Socksille äitinsä neuvojen mukaan kymmenen asiaa. Hän lupaa kuunnella ja ymmärtää Socksia ja hyväksyä sen, että koiran elämä tulee olemaan ihmiselämää lyhyempi. Siksi jokainen yhteinen hetki merkitsee.

Nuoreksi koiraksi kasvanut Socks lohduttaa Akaria äidin kuollessa ja monet kerrat myöhemminkin. Akarin lääkäri-isän työura aiheuttaa stressiä koko perheelle, ja Akarin rakas ystävä, klassista kitaraa soittava Susumu, muuttaa ulkomaille musiikkikouluun. Vuodet kuluvat ja Akari kasvaa koulutytöstä nuoreksi naiseksi, jonka huomion vievät nyt opiskelu, työ ja rakkaushuolet. Muistaako hän vielä vanhaa koiraystäväänsä Socksia, jolle on kauan sitten antanut kymmenen lupausta?

DVD-julkaisu: ainakin Japani

Kuvagalleria

Play-Asia.com on hyväksi havaittu japanilaisten koiraelokuvien nettikauppa.

comments powered by Disqus


Takaisin etusivulle

Koiraelokuvat.info is a non-commercial, non-profit fansite for information purposes only. No copyright infringement intended. All titles, characters, cover pictures and other images are © their respective owners.