Miracle Dogs

(lastenelokuva vuodelta 2001)

Miracle Dogs on elokuva koirista, jotka ihmeen kautta pystyvät kosketuksellaan parantamaan sairaita ihmisiä. 9-vuotiaan Charlien perhe muuttaa lääkäri-isän työn takia uuteen kaupunkiin. Autoillessaan perhe ajaa vahingossa kumoon tiellä seisovan springerspanielinartun. Koira selviää törmäyksestä vähillä vammoilla, mutta eläinlääkäri havaitsee, että sen toisessa etujalassa on pahanlaatuinen kasvain. Jalka amputoidaan, ja koira päätyy löytöeläinten häkkiin.

Charlie saa tietää, että kodittomat koirat joutuvat tietyn ajan kuluttua lopetettavaksi. Charlien perheen vuokratalossa koirien pito on kielletty, mutta hän yrittää silti pelastaa Annieksi ristimänsä kolmijalkaisen spanielin ja sen neljä pientä pentua. Charlie vapauttaa koirat häkeistä ja keksii niille piilopaikan sairaalarakennuksen pohjakerroksesta, sairaalan talonmiehen asumuksesta. Charlie on jo huomannut, että Annie ja sen pennut pystyvät ihmetekoihin. Niinpä sairaalan osastolla kulkee öisin salaa koiria, jotka vierailevat vakavasti sairaiden potilaiden luona, saaden aikaan lääkäreitä hämmästyttäviä toipumistapauksia.

Elokuva perustuu Sandra Philipsonin lastenkirjaan nimeltä Annie Loses Her Leg but Finds Her Way.

DVD-julkaisu: ainakin USA
Takaisin etusivulle

Koiraelokuvat.info is a non-commercial, non-profit fansite for information purposes only. No copyright infringement intended. All titles, characters, cover pictures and other images are © their respective owners.