Koiruuksia avaruudesta!

(Good Boy!, perhekomedia vuodelta 2003)

Tämä elokuva kertoo Owen-nimisestä pojasta ja hänen uudesta koirastaan, joka on muukalainen borderterrieriksi. Koirantähden tiedustelija Canin 3942 saapuu lentävällä lautasellaan Maa-planeetalle. Sen tehtävänä on selvittää planeetan koirakannan moitteettomuus ja raportoida asiasta Koirantähden hallitsijalle, Suurelle Tanskandogille. Pahaa aavistamaton Canin 3942 joutuu kuitenkin rankkurin nappaamaksi.

Samoihin aikoihin 11-vuotias Owen on toiminut koirien ulkoiluttajana kolmen kuukauden ajan. On siis adoptiopäivä, ja Owen saa vihdoinkin valita löytökoirien asemalta itselleen koiran. Canin 3942 lähtee hänen mukaansa, mutta saa uudeksi nimekseen 'Hubble'. Eräänä yönä Hubble lähtee talosta romuttuneelle avaruusalukselleen ollakseen lähettimellä yhteydessä kotiplaneettaansa. Owen seuraa salaa koiraansa, ja avaruusaluksen antama sädeimpulssi aiheuttaa hänessä muutoksen: Owen alkaa kuulla koirien puhuvan.

Hubble kertoo Owenille surullisen totuuden tehtävästään. Jos Suuri Tanskandoggi saisi tietää Maan koirien asemasta ihmisten ystävinä ja palvelijoina, kaikki koirat haettaisiin takaisin Koirantähdelle opettelemaan itsekunnioitusta. Pian käy ilmi, että Suuri Tanskandoggi on aikeissa tulla vierailulle Maahan. Owen, Hubble ja Owenin neljä ulkoilutuskoiraa - berninpaimenkoira Shep, bokseri Wilson, villakoira Barbara Ann ja italianvinttikoira Nelly - päättävät lavastaa vastaanottotilaisuuden, ettei ihminen menettäisi parasta ystäväänsä.

DVD-julkaisu: Suomi
Takaisin etusivulle

Koiraelokuvat.info is a non-commercial, non-profit fansite for information purposes only. No copyright infringement intended. All titles, characters, cover pictures and other images are © their respective owners.