Petz - Dogz

Kehittäjä: Ubisoft, GBA-versio 2005, Nintendo DS-versio 2006)

Nintendo DS:n Dogz on jatkoa Ubisoftin pitkäikäiselle Petz-lemmikkipelisarjalle. Pelin alussa pelaaja valitsee eläinkaupasta koiranpennun viidestätoista rotuvaihtoehdosta. Kotona pentua pitää tietenkin hoitaa ja leikittää, että se pysyisi terveenä ja onnellisena. Koiran kanssa puuhailu tapahtuu liikuttamalla ihmispelihahmoa ympäri taloa, jolloin esimerkiksi keittiön kaapin eteen meneminen aktivoi ruokintavalikon. Pelin päivät kestävät pari minuuttia ja alkavat nopeasti hoitua tietyllä rutiinilla. Tarjolla on kuitenkin paljon keräiltäviä esineitä, joista osan voi saada vain palkintona kilpailuista.

Tämä vai Nintendogs? Dogz ei aiheesta huolimatta ole mikään Nintendogs-kopio, ja pelien pelaaminen poikkeaa toisistaan huomattavasti. Dogzia ei ole suunniteltu erityisesti DS:n ominaisuuksia huomioiden, joten pelihahmon ohjaaminen ja valikoiden käyttö on jopa helpompaa napeilla kuin kosketusnäytön kautta. Pelinä Dogzissa on tekemistä enemmän kuin Nintendogsissa, mutta pelkkää virtuaalilemmikkiä etsivälle DS-pelaajalle ovat Nintendogsin koiranpennut todennäköisesti se vetoavampi vaihtoehto.
Takaisin etusivulle

Koiraelokuvat.info is a non-commercial, non-profit fansite for information purposes only. No copyright infringement intended. All titles, characters, cover pictures and other images are © their respective owners.