Haunting Ground

(Kehittäjä: Capcom, 2005)

Haunting Ground on PS2:lle julkaistu kauhupeli, jossa etsitään ulospääsyä autiosta kartanosta. Pelihahmona on 18-vuotias Fiona, joka auto-onnettomuuden jälkeen herää yksinään synkässä kellarissa. Kartanon henkilökunta ei kuitenkaan toivota Fionaa tervetulleeksi, joten hän joutuu juoksemaan henkensä edestä pakoon ja piiloutumaan mielipuolisilta ahdistelijoiltaan. Onnekseen Fiona kohtaa puutarhassa valkoisen saksanpaimenkoiran, joka syystä tai toisesta on sidottu kiinni ja jätetty nääntymään. Koiran kaulapannassa on nimi 'Hewie'. Fiona vapauttaa Hewien ja saa itselleen korvaamattoman liittolaisen loppupelin ajaksi.

Hewietä ei pääse ohjaamaan itse, mutta se seurailee Fionaa sitä tiiviimmin, mitä parempi luottamus heidän välillään vallitsee. Koiran voi komentaa hakemaan hankalissa paikoissa sijaitsevia tavaroita tai auttamaan muuten puzzlejen ratkaisemisessa. Se tuntuu aina tietävän, mitä Fiona haluaa sen tekevän. Mikä tärkeintä, Hewie toimii myös suojelukoirana. Käskystä se käy kiinni Fionan ahdistelijoihin ja antaa hänelle aikaa paeta. Kehuminen ja leikkituokiot syventävät luottamussuhdetta, mutta huonosti kohdeltuna Hewie saattaa jopa kääntyä Fionaa vastaan.

Ensimmäisen läpäisyn jälkeen alkuvalikkoon aukeaa salainen osio, jossa Hewien ulkomuotoa voi muuttaa seuraavalle pelikerralle. Mustana saksanpaimenkoirana sen hyökkäysvoima kasvaa, mutta samalla siitä tulee villi ja vaikeammin hallittava. Läpäisyn jälkeen avautuvassa minipelissä Hewien voi myös ottaa pelattavaksi hahmoksi.
Takaisin etusivulle

Koiraelokuvat.info is a non-commercial, non-profit fansite for information purposes only. No copyright infringement intended. All titles, characters, cover pictures and other images are © their respective owners.