Lenny - Ihmekoira

(Lenny the Wonder Dog, lastenelokuva vuodelta 2005)

Tässä elokuvassa kaksi lasta ja puhuva koira liittoutuvat pysäyttääkseen suuruudenhullun tiedemiehen aikeet. Dr. Island on keksijäprofessori, joka kehittelee koirien kouluttamista helpottavaa mikrosirua. Kun kilpailevan professori Dr. Wagnerin kätyrit tunkeutuvat laboratorioon, joutuu Dr. Island piilottamaan mikrosirunsa erään koekoiransa, Lennyn, aivoihin. Sirun ansiosta Lennystä tulee älykkäämpi ja se oppii puhumaan ihmisten tavoin. Lenny löytää turvapaikan 12-vuotiaan Zachin luota, joka yhdessä ystävänsä Beckyn kanssa ryhtyy suojelemaan Lennyä mikrosirua havittelevilta roistoilta. Käy ilmi, että myös kaupunkia riivaavat lapsisieppaustapaukset ovat yhteydessä Dr. Wagnerin suunnitelmiin.

Varoituksen sana: kyseessä on todella ala-arvoinen elokuva jopa koirakomediaksi. 'Koomisuus' ei edes ole Ihmekoiran varassa vaan perustuu lapsellisesti käyttäytyvien aikuisten hölmöilyyn.

DVD-julkaisu: Suomi
Takaisin etusivulle

Koiraelokuvat.info is a non-commercial, non-profit fansite for information purposes only. No copyright infringement intended. All titles, characters, cover pictures and other images are © their respective owners.