Baxter

(jännitys/draamaelokuva vuodelta 1989)

Baxter on tarina koirasta, joka etsii itselleen sopivaa ihmistä. Elokuvan nimiroolissa on bullterrieri, jonka ajatukset välittyvät katsojille kertojan äänen kautta. Eräs vanha nainen saa Baxterin syntymäpäivälahjaksi tyttäreltään. Nainen pelkää koiraa, eikä Baxter pidä pelon hajusta. Se kaipaa isäntää, joka antaisi sille tehtävän ja tarkoituksen - jotakuta, joka olisi samanlainen kuin se itse, eikä tuntisi rakkautta tai pelkoa.

Eläminen heikon ihmisen koirana ei miellytä Baxteria, joten se alkaa suunnitella omistajanvaihdosta. Kun naiselle tapahtuu merkillinen onnettomuus portaikossa, nuori pariskunta ottaa Baxterin luokseen. Se viihtyy hyvin, kunnes taloon ilmestyy pikkulapsi. Baxter havaitsee haitallisen muutoksen uusissa vanhemmissa ja päättää eliminoida lapsen.

Lopulta Baxter päätyy nuoren ja sulkeutuneen Charles-pojan omistukseen. Charles on pakkomielteisen kiinnostunut Hitlerin ja Eva Braunin suhteesta. Hän on rakentanut romukaatopaikalle oman bunkkerinsa ja ihannoi sotilaallista kuria. Baxter uskoo vihdoinkin löytäneensä pojasta hengenheimolaisen, mutta onko sittenkin virhe totella ihmistä?

DVD-julkaisu: ainakin USA

Kuvagalleria
Takaisin etusivulle

Koiraelokuvat.info is a non-commercial, non-profit fansite for information purposes only. No copyright infringement intended. All titles, characters, cover pictures and other images are © their respective owners.