Big Red

(Big Red, Disneyn perhe-elokuva vuodelta 1962)

Big Red on perinteinen kertomus koiran ja pojan välisestä ystävyydestä. Red on näyttelyissä menestynyt, suunnattoman arvokas irlanninsetteri, jonka rikas Mr.Haggin ostaa koirakokoelmaansa. Samaan aikaan juuri omilleen jäänyt Renè kulkee etsimässä töitä ja saakin paikan Mr.Hagginin koiratarhan hoitajana. Mr.Haggin uskoo, että koirat ovat vain viettien ja refleksien varassa toimivia luontokappaleita vailla tunteita, joten Red kiintyy syvästi Renèen, joka kohtelee sitä lempeämmin.

Juuri ennen tärkeää koiranäyttelyä Red joutuu onnettomuuteen ja loukkaantuu, eikä siitä ole enää muotovalioksi. Mr.Haggin lähettää Redin pois toiseen kaupunkiin, mutta kesken junamatkan se karkaa ja katoaa metsään. Kuullessaan tästä Renè pakkaa varusteensa ja lähtee jäljittämään koiraa, josta oli jo ehtinyt tulla hänen ystävänsä.

VHS-julkaisu: Suomi, nimellä Big Red - orpopojan ystävä
DVD-julkaisu: ainakin UK ja USA

Kuvagalleria
Takaisin etusivulle

Koiraelokuvat.info is a non-commercial, non-profit fansite for information purposes only. No copyright infringement intended. All titles, characters, cover pictures and other images are © their respective owners.