I Am Legend

(toimintaelokuva vuodelta 2007)

Richard Mathesonin romaaniin perustuva I Am Legend seuraa Robert Neville -nimisen miehen eloonjäämistaistelua autioituneessa New Yorkissa. Syövän hoitoon kehitetty virus villiintyi kolme vuotta sitten muuttaen 99% maailman väestöstä alkukantaisiksi mutanttihirviöiksi. Syystä tai toisesta Robert on immuuni virukselle. Hän yrittää kehittää omaan vereensä perustuvaa parannuskeinoa laboratoriossaan. Pimeän laskeuduttua myös Robert on hurjien potilaidensa mahdollista riistaa.

Robertin ainoa ystävä ja liittolainen on saksanpaimenkoira Samantha. Ennen katastrofia Sam oli Robertin tyttären Marleyn koiranpentu, mutta epäonnistuneen evakuoinnin alkaessa Marley käski Samin huolehtia Manhattanille jäävästä isästä. Siitä asti Robert ja Sam ovat onnistuneet selviytymään rappiokaupungissa metsästäen päivisin kaduilla vaeltelevia eläimiä, tappaen aikaansa ja sulkeutuen yöksi vahvasti eristettyyn taloonsa.

Vaikka Robert onkin immuuni sekä viruksen pisaratartuntana että kosketuksen välityksellä leviäville muodoille, on Sam edelleen altis saamaan tartunnan suorasta kosketuksesta. Siitä huolimatta Sam suojelee isäntäänsä parhaansa mukaan.

DVD-julkaisu: Suomi

Kuvagalleria
Takaisin etusivulle

Koiraelokuvat.info is a non-commercial, non-profit fansite for information purposes only. No copyright infringement intended. All titles, characters, cover pictures and other images are © their respective owners.