Quigley

(perhekomedia vuodelta 2003)

Tämä komediaelokuva kertoo itsekkäästä bisnesmiehestä, joka palaa kuolemansa jälkeen takaisin maan päälle pomeranian-koiran ruumiissa. Archie Channing on suuren tekniikkafirman johtaja. Hän kohtelee kanssaihmisiään piittaamattomasti hyötyä tavoitellen ja on rikastumisen ohella kiinnostunut vain omasta hyvinvoinnistaan. Aivan erityisesti hän inhoaa koiria. Eräänä päivänä työmatkallaan Archie joutuu auto-onnettomuuteen väistäessään tiellä ollutta koiraa.

Archie saapuu koira mukanaan Taivaan porteille, mutta Taivaallinen neuvosto ei pääse yksimielisyyteen siitä, mitä hänen kanssaan tulisi tehdä. Lopulta Archie lähetetään takaisin korjaamaan muutamia vääryyksiä, joista hän on osaltaan vastuussa. Hyväntekeväisyys ei ole Archielle luonteenomaista, mutta vielä enemmän ongelmia tuottaa hänen uusi olemuksensa: vain tehtävien suorittamista valvova suojelusenkeli näkee Archien ihmismuotoisena. Kaikkien muiden silmissä hänestä on tullut suloinen sylikoira nimeltä Quigley.

DVD-julkaisu: ainakin USA

Kuvagalleria
Takaisin etusivulle

Koiraelokuvat.info is a non-commercial, non-profit fansite for information purposes only. No copyright infringement intended. All titles, characters, cover pictures and other images are © their respective owners.