Nintendogs

(Kehittäjä: Nintendo, 2005)

Nintendogs on Nintendo DS-käsikonsolin koiranhoitosimulaatiopeli - tai oikeastaan uuden sukupolven virtuaalilemmikki. Pelaaja voi ottaa 'kotiinsa' yhdestä kolmeen koiranpentua, jotka luonnollisesti kaipaavat säännöllistä ruokintaa, ulkoilutusta, turkinhoitoa, rapsuttelua ja leikkimistä. Kaikki tämä tapahtuu DS:n kosketuksen tunnistavan alanäytön kautta.

Pelin koiranpennut ovat varsin välkkyjä ja oppivat tekemään erilaisia temppuja äänikomennosta. Tottelevaisuuskoulutuksen lisäksi pennun kanssa voi harrastaa agilityä ja frisbeenheittoa. Hyvin hoidettu ja koulutettu koira menestyy myös kilpailuissa, ja palkintorahat voi käyttää vaikka uusiin leluihin, tarvikkeisiin tai peräti uuden pennun ostamiseen. Alussa eri koirarotuja on valittavana vain kuusi, mutta loput neljätoista avautuvat sitä mukaan, kun pelaaja hankkii kouluttajapisteitä puuhailemalla pentujensa kanssa.

Kaikki neljä Nintendogs-versiota ovat siis käytännössä sama peli. Vain aloituspentujen rotuvaihtoehdot muuttuvat.
Takaisin etusivulle

Koiraelokuvat.info is a non-commercial, non-profit fansite for information purposes only. No copyright infringement intended. All titles, characters, cover pictures and other images are © their respective owners.