Suden kesä

(Ulvesommer, seikkailuelokuva vuodelta 2003)

Suden Kesä on norjalainen elokuva, jossa 12-vuotias Kim-tyttö, haavoittunut naarassusi ja tämän pentu pakenevat yhdessä metsästäjiä. Kim harrastaa seinäkiipeilyä ja päättää yrittää selvittää yksin saman kalliojyrkänteen kuin isänsä saman ikäisenä. Jokin menee vikaan, ja Kim putoaa kalliolta. Hän etsii loukkaantuneena suojaa romahtaneesta puumökistä mutta ei tiedä, että eräs naarassusi pentuineen pitää samaa mökkiä pesäpaikkanaan. Susi ei kuitenkaan vahingoita puolitajutonta Kimiä, vaan antaa hänellekin osansa pennulle tuomistaan saaliseläimistä.

Epäonnekseen naarassusi on verottanut läheistä lammaslaumaa ja saanut lampaankasvattajien vihan päälleen. He aikovat ampua suden. Kim ei halua susille tällaista kohtaloa ja lähtee johdattamaan niitä turvaan kohti Ruotsin rajaa. Metsästäjäjoukko tuntuu pysyttelevän uhkaavasti aivan heidän kannoillaan, sillä Kim kuljettaa tietämättään mukanaan piilotettua radiolähetintä. Tällä kertaa Kimillä ei enää ole varaa epäonnistua kallioseinämän ylityksessä.

DVD-julkaisu: Suomi

Kuvagalleria
Takaisin etusivulle

Koiraelokuvat.info is a non-commercial, non-profit fansite for information purposes only. No copyright infringement intended. All titles, characters, cover pictures and other images are © their respective owners.