Videopelien sekalaisia koiraeläinhahmoja

A-K L-Z Pokémon-pelit

Ahri (League of Legends)
Yhdeksänhäntäinen kettutyttö Ahri esiintyy online-tappelupelissä League of Legends. Ahrin anthro-olemus on seurausta todellisen ketun epätäydellisestä muodonmuutoksesta ihmiseksi.
Angelo (Final Fantasy VIII)
Angelo on Rinoan koira pelissä Final Fantasy VIII. Tämä 2-vuotias bordercollien ja saksanpaimenkoiran risteytys on nimestään huolimatta narttukoira. Angelo auttaa taisteluissa Rinoan erikoisiskuissa.
Barbas (The Elder Scrolls V: Skyrim)
Barbas on irlanninsusikoiran muodon omaksunut olento, jonka pelaaja voi ottaa seuraajakseen. Barbas auttaa taisteluissa, mutta haukkuu ja tönii pelaajaa muulloin riesaksi asti. Skyrimin muista koirahahmoista poiketen Barbas ajattelee ja puhuu ihmisten tapaan. Nimi 'Barbas' on luultavasti viittaus The Sandman -sarjakuvan puhuvaan Barnabas-koiraan.
Bladewolf (Metal Gear Rising: Revengeance)
Bladewolf (IF Prototype LQ-84i, "Wolf") on tekoälyllä varustettu robottisusi Metal Gear -pelisarjan toimintapainotteisessa spin-offissa. Wolf liikkuu vikkelästi, ja sen moottorisahan terää muistuttava ase tekee pahaa jälkeä. Wolf haastaa Jackin taisteluun, mutta toimii uudelleenohjelmoinnin jälkeen tämän arvokkaana liittolaisena.
Carmelita Fox (Sly Cooper -pelisarja)
Carmelita on anthrokettupoliisi, joka jahtaa (yleensä tuloksetta) Cooperin varasjengiä Sly Cooper/Sly The Raccoon -peleissä.
Chain Chomp (Super Mario -pelisarja)
Tämä Marion vihollinen haukkua räksyttää ketjunsa päässä ja puraisee, jos erehdyt menemään liian lähelle. Chain Chompin japanilainen nimi Wan Wan kuvaa koiran haukkumisääntä. Otus on inspiroitunut Marion "isän" Shigeru Miyamoton lapsuusajan ikävästä koirakokemuksesta.
Constantine (Professor Layton vs Ace Attorney)
Constantine on inkvisiittori Sir Zacharias Barnhamin lemmikkikoira. Tässä spinoff-pelissä keskiaikaiseen kylään eksynyt Phoenix Wright tekee lähempää tuttavuutta Constantinen purukaluston kanssa.
Dan ja Allgeier (Spyro: Year of The Dragon)
Nämä identtiset, muinaisegyptiläistä pukeutumiskoodia noudattavat anthrokoirahahmot odottelevat Spyro: The Year of Dragon -pelin Haunted Tombissa, että paikalle ilmestyisi joku, joka osaisi vastata heidän esittämäänsä kiperään arvoitukseen.
Dog (Half-Life 2)
Dog on suojelijarobotti pelissä Half-Life 2. Ulkonäöstään huolimatta Dog käyttäytyy ja ääntelee perin koiramaisesti. Dogin tehtävänä on aina ollut toimia omistajatyttönsä Alyxin henkivartijana, ja heidän välillään on lämmin suhde. Alkujaan vain noin metrin korkuinen Dog on kasvanut kokoa erilaisten lisäosien myötä.
Dogmeat (Fallout-pelisarja)
Saksanpaimenkoiramainen Dogmeat on omistajaton koira ja tehokas taistelija, jonka pelaaja voi värvätä puolelleen Fallout-sarjan peleissä. Dogmeatin nimi on viittaus teemoiltaan Falloutia muistuttavaan A Boy And His Dog -elokuvaan.


Great Gray Wolf Sif (Dark Souls)
Tämän jättiläismäisen harmaasuden kohtaat pomovastuksena pelissä Dark Souls. Hampaissaan Sifillä on vaarallisen kokoluokan miekka, jolla se pyrkii lahtaamaan pelaajan.
Hämäyspehmo (Metal Gear Solid - The Phantom Pain)
Urhea huskypehmolelu on jokaisen kenttäagentin paras kaveri. Pehmon havaitseva vartija ei pysty vastustamaan sen söpöä charmia, jolloin voit livahtaa huomaamatta ohi.
Interceptor (Final Fantasy VI)
Final Fantasy VI:n Interceptor-dobermanni on salaperäisen Shadow-ninjan liittolainen ja ainoa ystävä. Taisteluissa Interceptor ilmestyy joskus suojelemaan Shadow'ia vahingoittumiselta. Vaikka Interceptor omistajansa mukaan syö muukalaisia, suhtautuu se ystävällisesti pieneen Relm-tyttöön.
K-9 (Fallout 2)
K-9 (lausutaan kuten englannin 'canine', koiraeläin) on robottikoira pelissä Fallout 2. K-9 lähtee mukaasi ja taistelee rinnallasi, jos korjaat ensin sen vaurioituneen jalan. K-9 vihaa luojaansa tohtori Schreberiä, vaikka onkin ohjelmoitu palvelemaan tätä.
Kettu (The Elder Scrolls V: Skyrim)
Skyrimin maailmassa vaeltelee villejä kettuja. Näitä normaalisti harmittomia eläimiä voi halutessaan metsästää turkin takia, mutta elävinä niillä on tapana johdattaa pelaaja vaivihkaa lähimmälle maamerkille.
Kettu (Mini Ninjas)
Mini Ninjas -pelissä on muiden eläimien ohella mahdollista muuntautua kettuhahmoksi. Jos vapautat todellisen ketun pinteestä, saat eläimen olemuksen ja kyvyt käyttöösi.
Koira (Alley Cat)
Nähtiinkö maailman ensimmäinen videopelikoira Atarin Alley Cat -pelissä vuonna 1983? Tämä vaalea koirahahmo juoksee toisinaan roskisten ohi ja höyhentää tielle jääneen kujakissan. Koiran lookissa on tavoiteltu perinteistä pilakuvabulldoggia.
Koira (Assassin's Creed 3)
Kulkukoiran silittely rauhoittaa salamurhaajan kiireistä elämää pelissä Assassin's Creed 3.
Koira (Cheetahmen 2)
NES:in Cheetahmenit muistetaan häkellyttävästä pelattavuudesta ja kenttäsuunnittelusta. Yksi pelaajaa piinaavista rivivihollisista on tämä harmaa koiraeläin, joka juoksee ruudun poikki. Koiran hahmodesign on pelin muihin osa-alueisiin verrattuna yllättävän onnistunut.
Koira (Duck Hunt)
Tämä koira ajaa sorsat lentoon NES:in Duck Hunt -metsästyspelissä. Koira noutaa pudonneet linnut, mutta nauraa ivallisesti, jos epäonnistut. Duck Huntin koira lieneekin maailman ammutuin yksittäinen pelihahmo. Lisäksi on mahdollista, että koira huijaa sinua, sillä se nostaa näytille aina samanlaisen vihreän linnun. Ehkä siniset sorsat päätyvät parempiin suihin.
Koira (Fantasy Life)
Shibaa muistuttava koira on ystäväsi 3DS:n Fantasy Life -seikkailupelissä. Voit ottaa koiran mukaan partyyn, jolloin se seuraa kintereilläsi ja huolehtii rasittavista pikkuvihollisista, jotka yrittävät häiritä esimerkiksi kalastustuokioita. Kätevää!
Koira (Harvest Moon -pelisarja)
Harvest Moon -pelit ovat maatilasimulaattoreita, joista useimmissa pelaaja aloittaa farmielämänsä koira seuranaan. Koiran voi nimetä itse, ja sen kanssa voi peliversiosta riippuen harrastaa mm. pallon- ja frisbeenheittoa. Joissakin peleissä paljon huomiota saanut koira auttaa farminpidossa suojelemalla karjaa villikoirilta.
Koira (Torchlight)
Torchlight on tietokoneen toimintaroolipeli, jossa pelaaja voi valita kumppanikseen koirasuden, kissailveksen tai hillerin. Koirasta ja muista eläimistä on monenlaista hyötyä pelaajan vaeltaessa luolastoissa, sillä ne osaavat taistella, käyttää taikoja ja kerätä arvoesineitä.
Koirat (Cave Story)
Ilmaispeli Cave Story on yksi maailman tunnetuimmista ja kehutuimmista indie-peleistä. Pelin eräässä vaiheessa pelaajan tehtävänä on etsiä viisi valkoista koiranpentua, jotka vanha nainen nimeltä Jenka on kadottanut. Pelaaja pystyy kuljettamaan mukanaan kerrallaan vain yhden koiran, joka istuu nähtävästi pelaajan hatun päällä matkan ajan. Koirien nimet ovat Hajime, Mick, Shinobu, Kakeru ja Nene.
Koirat (The Elder Scrolls V: Skyrim)
Aitoa koirakaveria kaipaaville Skyrimin pelaajille on tarjolla irlanninsusikoiramaisia seuraajia. Meeko, Vigilance ja nimettömät kulkukoirat puolustavat pelaajaa taisteluissa hyökkäämällä vihollisen kimppuun. Sotakoiraksi jalostettu Vigilance voi saavuttaa korkeamman tason kuin pelin muut koirahahmot.
Koirat (Mega Man Legends)
Nykyisin asuttamaton Old City on täynnä vihaisia hurttia, jotka nukkuvat rauhassa, kunnes huomaavan MegaManin läsnäolon. Siinä vaiheessa MegaManin on parasta paeta, sillä koirat käyvät juosten kimppuun ja aiheuttavat vahinkoa. Toki koiria vastaan voi "taistella" potkimalla näitä, mutta ne eivät siitä rauhoitu, ja pelaaja jää todennäköisesti alakynteen.
Koirat (Resident Evil -pelisarja)
Resident Evil -kauhupeleissä myös koirat ovat saaneet tartunnan laboratoriosta karanneesta T-viruksesta, joka muuttaa kohteensa zombimaiseksi hirviöksi. Sairastunut koira saattaa aiheuttaa sydämentykytyksiä hyppäämällä eteesi ikkunan läpi. Voimakkaampi peleissä tavattava koirahirviö, MA-39 Cerberus, on aseeksi kehitetty koe-eläin.
Koirat (Silent Hill -pelisarja)
Erilaiset koirahirviöt ovat yleinen näky lähes jokaisen Silent Hill -pelin kaduilla. Kuvan nahaton yksilö löytyy pelisarjan ensimmäisestä osasta. Oikeastaan se on erään pikkutytön koirakammon synnyttämä mentaaliprojektio.
Koirat (Sims-pelisarja)
Simiperhe voi adoptoida koiran ainakin Unleashed- ja Pets-lisäosissa. Pets-osissa pelaaja voi itse luoda koiransa hahmon. Koirille voi opettaa taitoja ja valita niille uran. Koirat voivat myös saada pentuja.
Koirat (Spyro The Dragon)
Nämä ensimmäisen Spyro-pelin koirat muuttavat muotoaan valaistuksen mukaan. Valossa tavallisilta koiranpennuilta näyttävät demonikoirat paljastavat todelliset karvansa ja yrittävät syödä Spyron, kun pimeys lankeaa niiden ylle.
Koiraeläinanthrot (Morenatsu)
Tässä poikarakkausteemaisessa visual novel -pelissä esiintyy lukuisia koira- ja susianthroja. Kuvassa Nanafuse.
Koiraeläimet (Red Dead Redemption)
Länkkäripeli Red Dead Redemption pitää sisällään valikoiman koiraeläinlajeja, sillä preeriaa asuttavat koirat, sudet, kojootit ja ketut. Undead-lisäosassa samat eläimet tavataan myös epäkuolleina versioina. Kuvan villi kojootti on aikeissa haukata pelihahmoa persuksista.Takaisin etusivulle

Koiraelokuvat.info is a non-commercial, non-profit fansite for information purposes only. No copyright infringement intended. All titles, characters, cover pictures and other images are © their respective owners.