Õkamiden

(Kehittäjä: Capcom, 2010)

Õkamin tarina jatkuu tässä Nintendo DS:n seikkailupelissä, kun Õkami Amaterasun poika Chibiterasu saapuu maan pinnalle puolustamaan Nipponin valtakuntaa pimeyden voimilta. Peli onkin monin tavoin kuin minikokoinen versio edeltäjästään. Sivellintekniikoita käytetään tietenkin kosketusnäytölle piirtämällä, mutta pelin todellisena erikoisuutena on tiimityöskentely. Chibiterasun selässä matkustavat ihmisystävät kun hallitsevat asioita, joita ilman tämä pieni valkea susi ei luolastoissa selviäisi. Koska Chibiterasun kaverit ehtivät vaihtua tarinan aikana moneen kertaan, on peli täynnä kohtaamisia, eroamisia ja jälleennäkemisiä.

Õkamiden lainaa parhaat ominaisuudet emopelistään ja korvaa pelialustan teknisen heikkouden tunteellisuudella. Allekirjoittanut näkee Chibiterasussa videopelien sympaattisimman koirahahmon, mistä kenties johtui, että pelin draamakohtaukset iskivät yllättäen kuin tuhat volttia.
Takaisin etusivulle

Koiraelokuvat.info is a non-commercial, non-profit fansite for information purposes only. No copyright infringement intended. All titles, characters, cover pictures and other images are © their respective owners.