George!

(komediaelokuva vuodelta 1972)

George! on elokuva bernhardinkoirasta, jonka Jim Paulsen -niminen mies yht'äkkiä huomaa omistavansa. Jim on sveitsiläisessä poikamiesboksissaan asuva lentokonepilotti, joka ei sanottavammin ilahdu saatuaan perintönä vastuulleen Georgen, täysikasvuisen bernhardilaisen. Koirahan aiheuttaa onnettomuuksia jo pelkällä koollaan! George kuitenkin viihtyy hyvin esivanhempiensa vuoristomaisemissa. Lisäksi se kiintyy nopeasti Jimiin siinä määrin, että seuraa tätä kaikkialle - myös kolmanneksi pyöräksi isäntänsä treffeille.

Jim tuskastuu koiran temppuiluun ja lahjoittaa sen ylhäällä vuoristossa sijaitsevaan luostariin. Seuraavana päivänä hän saa tietää, että George on yön aikana karannut. Omatuntonsa vaivaama Jim lähtee pienkoneellaan etsimään Georgea kylmästä vuoristosta. Koira löytyy, mutta laskeutuessaan Jimin lentokone aiheuttaa rajun lumivyöryn, joka hautaa heidät kaikki. Sitkeälle Georgelle tarjoutuu tilaisuus kunnostautua laviinikoirana ja todistaa uskollisuutensa uutta isäntäänsä kohtaan.

Julkaistu USA:ssa DVD:llä Canines In Film -koiraelokuvakokoelmassa.
Takaisin etusivulle

Koiraelokuvat.info is a non-commercial, non-profit fansite for information purposes only. No copyright infringement intended. All titles, characters, cover pictures and other images are © their respective owners.