Bad Moon - pahan ote

(Bad Moon, kauhuelokuva vuodelta 1996)

Bad Moon - pahan ote on perinteinen ihmissusielokuva, jossa yliluonnollisen pedon ja amerikkalaisen perheen väliin asettuu perheen saksanpaimenkoira Thor. Ollessaan tutkimusretkellä viidakossa mies nimeltä Ted Harrison ottaa yhteen ihmissuden kanssa. Ted säästää henkensä, mutta on hintana on kirous, joka muuttaa hänet raivoavaksi ihmissudeksi aina yöaikaan kuun näkyessä taivaalla. Ted ei muista aamulla hirmutekojaan, mutta alkaa pian epäillä itseään. Asuntovaunussa metsän rajalla elävä Ted hyväksyy sisarensa kyläilykutsun, kun lähimaastosta löytyneet raatelun uhrit alkavat herättää huomiota.

Ted muuttaa asuntovaununsa kanssa sisarensa Janetin ja tämän 10-vuotiaan Brett-pojan vieraaksi. Tedin sulkeutuneisuus huolestuttaa Janetia, mutta vain hänen saksanpaimenkoiransa Thor vaistoaa, että jokin miehessä on pahasti vialla. Thor ottaa Tedin tarkkailuunsa. Se haluaa suojella ihmisiään näitä uhkaavalta hirvittävältä vaaralta.

Elokuva perustuu Wayne Smithin romaaniin Thor. Ihmissusiaiheesta huolimatta Thorin osuus elokuvassa on niin merkittävä, että Bad Moon on helppo luokitella myös koiraelokuvaksi.

DVD-julkaisu: Suomi

Kuvagalleria
Takaisin etusivulle

Koiraelokuvat.info is a non-commercial, non-profit fansite for information purposes only. No copyright infringement intended. All titles, characters, cover pictures and other images are © their respective owners.