Koiruuksia Keskuspuistossa

(Chestnut: Hero of Central Park, perhe-elokuva vuodelta 2004)

Tässä elokuvassa kahdella pikkutytöllä on vastuullaan tanskandogin mittoihin kasvava pieni salaisuus. Sal ja Ray ovat katolilaisessa orpokodissa asuvat siskokset. Salin suurin toive on aina ollut oma koira, mutta orpokodin säännöt eivät salli lemmikkien pitoa. Eräänä päivänä Sal ja Ray näkevät, miten piskuinen koiranpentu viskataan pakettiautosta tienvarteen. Sal pelastaa pennun ajoradalta ja salakuljettaa sen mukanaan orpokotiin. Hän nimeää pennun Kastanjaksi sen vaaleanruskean värityksen mukaisesti. Kastanjan piilottelu nunnasisarilta sujuu lasten yhteistyönä, mutta pian orpokodin johtajalla on tärkeää asiaa Salille ja Raylle. Heidät on adoptoitu New Yorkissa asuvaan perheeseen.

Tytöt muuttavat laukkuun pakattu koiranpentu mukanaan uusien vanhempiensa luokse. Käy ilmi, ettei Keskuspuiston maisemissa sijaitsevassa hienostotalossa ole lupaa pitää koiria. Kaiken lisäksi perheen isä on allerginen lemmikkieläimille. Hän saa silti etsiä turhaan selitystä aivastelulleen, sillä tyttäret onnistuvat salaamaan Kastanjan olemassaolon lähes täydellisesti selviytyen mitä erikoisimmista koiran aiheuttamista sattumuksista. Pentu kuitenkin kasvaa nopeasti - ja niin tekee sen ruokahalukin. Samaan aikaan hienostoaluetta piinaa ammattimaisten murtojen sarja, joka huipentuu Kastanjan ja rikollisten teiden kohdatessa jo toistamiseen.

DVD-julkaisu: Suomi
Takaisin etusivulle

Koiraelokuvat.info is a non-commercial, non-profit fansite for information purposes only. No copyright infringement intended. All titles, characters, cover pictures and other images are © their respective owners.