Bim Mustakorva

(Belyy Bim - Chyornoe ukho, draamaelokuva vuodelta 1977)

Bim Mustakorva on Gavril Trojepolskin romaaniin perustuva elokuva Bim-nimisestä metsästyskoirasta, joka etsii isäntäänsä tämän jouduttua pitkäksi aikaa sairaalaan. Bim on gordoninsetteripentu, joka epätavallisen värityksensä vuoksi on häpeäksi kasvattajalleen. Lempeä sotaveteraani Ivan Ivanych pelastaa Bimin ja valitsee sen koirakseen kuultuaan, mikä kohtalo värivirheellistä pentua muuten odottaisi.

Bim kasvaa ja oppii kelpo metsästyskoiraksi huolimatta siitä, ettei sille myönnetä rotukoiran papereita. Eräänä päivänä Bimin isäntä tuntee sodassa saamansa sirpaleen alkavan liikkua rinnassaan. Hänet viedään sairaalaan suureen leikkaukseen. Bim saa käskyn odottaa, mutta tätä Bim ei ymmärrä. Se lähtee etsimään isäntäänsä. Bim kohtaa matkallaan niin ystävällisiä kuin vihamielisiäkin ihmisiä, mutta milloinkaan se ei unohda tehtäväänsä löytää rakas isäntänsä Ivan Ivanych.

DVD-julkaisu: Suomi

Kuvagalleria
Takaisin etusivulle

Koiraelokuvat.info is a non-commercial, non-profit fansite for information purposes only. No copyright infringement intended. All titles, characters, cover pictures and other images are © their respective owners.