TV-sarjojen sekalaisia koiraeläinhahmoja

A-K L-Z Digimon-sarja

Abey ja Bly (Mouk)
Abey ja Bly ovat anthronaaleja, joiden kanssa Mouk ystävystyy Kanadassa. Abeylla on komennossaan valjakollinen tavallisia rekikoiria.
Alfred ja Deefer (Sydämen asialla)
Vinttikoiraristeytys Alfred ja spinone Deefer (kuvassa) ovat David Stockwellin koiria sarjassa Sydämen asialla.
Alexander (Fullmetal Alchemist)
Alexander on lempeä, suurikokoinen koira, joka mielellään jyrää alleen sarjan päähenkilön Edin. Alexander nähdään yleensä nelivuotiaan Nina Tuckerin kaverina.
Akamaru (Naruto)
Valkoinen Akamaru on aikuisena niin kookas, että pystyy kuljettamaan ihmisiä selässään. Akakamaru on Kiban koira animesarjassa Naruto.
Apo (Space Brothers)
Apo on Space Brothers -animesarjassa esiintyvä mopsi, joka tykkää nylkyttämisestä. Apon omistaja on Hibito Nanba. Naapurit lenkittävät Apoa usein, kun Hibitolla on astronauttikoulutusta.
Baron Bukin (Shastlivy Vmeste)
Venäläisten Pulmus-uusintaversiossa "Pulmusten" perheen koira on berninpaimenkoira nimeltä Baron Bukin. Koiranäyttelijän oikea nimi on Bayra.
Beck (Beck)
Beck on koira, jonka Yukio-niminen poika kerran pelastaa kiusaajilta. Beckin omistaja rohkaisee Yukion musiikkiharrastuksen pariin. Pian Yukiolla on oma bändi, joka nimetään koiran mukaan BECKiksi.
Black Hayate (Fullmetal Alchemist)
Black Hayate ("Musta Hurrikaani") on löytökoiranpentu animesarjassa Fullmetal Alchemist. Black Hayate kasvaa sarjan aikana tiukan kurin alaisena omistajansa Riza Hawkeyen luona.
Brandy Harrington (Brandy & Mr. Whiskers)
Brandy Harrington on naispuolinen anthrokoira animaatiosarjassa Brandy & Mr. Whiskers. Brandy ja anthrokani Mr. Whiskers yrittävät sopeutua uuteen elämäänsä Amazonin sademetsässä, jonne he putoavat lentokoneesta.
Buck (Pulmuset)
Briard-rotuinen Buck on Pulmusen perheen koira sitcom-sarjassa Pulmuset (Married With Children). Toisinaan Buckin ajatukset kuuluvat puheena katsojille asti. Buckia esittävä Mike-koira sai lopulta virallisesti roolihahmonsa nimen.
Cezar (Zeneni s detsa v balgarija)
Bulgarialaisten omassa Pulmuset-uusintaversiossa perheen koirana nähdään kultainennoutaja.
Den (Fullmetal Alchemist)
Den on vanhahko harmaa koira animesarjassa Fullmetal Alchemist. Denin katkennut vasen etujalka on korvattu automail-tekoraajalla.
Densuke (Dennõ Coil)
Densuke on Yuko Okonogin virtuaalikoira scifianimesarjassa Dennõ Coil.
Diefenbaker (Chicagon ratsupoliisi)
Diefenbaker, "Dief", on Fraserin koirasusi tv-sarjassa Chicagon ratsupoliisi. Diefin erikoiskykyihin kuuluvat valikoiva (?) kuurous ja huuliltaluku.
Dingot (Vili Vilperi)
Vili Vilperi -animaatiosarjassa Dingojen anthrodingoperheeseen kuuluvat Lärvi, Limppu, Elli ja Niitti Dingo sekä Dingo-muori.
Djabra (One Piece)
Djabra on animesarjan One Piece ihmishahmo, joka pystyy halutessaan muuttamaan muotoaan susi-ihmishybridiksi tai täysiveriseksi sudeksi.
Dog Travis (Puumanainen)
Dog Travis on mastiffi sarjassa Puumanainen. Koira(kin) on saanut nimensä omistajansa Travisin mukaan.
Duke (Kapteeni N - Pelimestari)
Duke on Äärimmäisen Warpin kautta Videomaahan siirtynyt digitaalinen versio Kevinin eli Kapteenin N:n oikeasta koirasta. Duke auttaa isäntäänsä monet kerrat kamppailuissa pelimaailman pikkuvihollisia vastaan.
Duppaduulix (Tohelo ja Torvelo)
Tämä nappisilmä esiintyy kotimaisessa Tohelo ja Torvelo -käsinukkesarjassa.
Eddie (Frasier)
Eddie on jackrusselinterrieri TV-sarjassa Frasier. Usein komediaefektinä käytetyn Eddien älyllinen suoritustaso on mysteeri, sillä toisinaan tämä koiramainen koira tuntuu ymmärtävän kaiken, mitä sille sanotaan (tai jätetään sanomatta).
Eddy (Pororo)
Anthrokettu Eddy on keksijä, joka rakentelee erikoisia kulkuneuvoja tai vaikka robotteja. Eddy esiintyy Pororo-pingviiniystävänsä nimikkosarjassa.
Ein (Cowboy Bebop)
Ein on pembroke welsh corgi-rotuinen koira animesarjassa Cowboy Bebop. Tutkimuslaitoksessa saamansa käsittelyn vuoksi Ein on tavallista huomattavasti älykkäämpi koira.
Fatiga (Casados con hijos)
Argentiinan Pulmusissa perheen koira on poikkeuksellisesti Fatiga-narttu. Koiranäyttelijän oikea nimi on Violeta.
Greyfass (Wild Knights Gulkeeva)
Greyfass on anthrosusi animesarjassa Wild Knight Gulkeeva (Juu Senshi Garukiba). Kun pahat voimat uhkaavat, Greyfass ja kaksi muuta suojelijapetoa lähetetään rinnakkaisesta ulottuvuudesta meidän maailmaamme auttamaan sankariksi kehittyvää Touya-poikaa.
Madarao (Kekkaishi)
Hakubi on yksi Kekkaishi-animesarjassa esiintyvistä sidekick-aavekoirista.
Happy (Seitsemäs taivas)
Happy on Camdenin perheen lemmikkikoira TV-sarjassa Seitsemäs taivas (7th Heaven). Happy on sekarotuinen valkoinen länsiylämaanterrieri.
Jack (Pieni talo preerialla)
Jack on Laura Ingallsin uskollinen koiraystävä televisiosarjassa Pieni talo preerialla. Jack esiintyy lähes jokaisessa jaksossa kolmen ensimmäisen tuotantokauden aikana. Jackia näyttelevä koira oli oikealta nimeltään Barnesy.
Jake The Dog (Adventure Time)
Jake on puhuva koira animaatiosarjassa Adventure Time. Jake pystyy tarvittaessa hämmästyttäviin muodonmuutoksiin.
Jeppe (TV-mainos)
Tämän koiran on voinut bongata televisiosta mainostauolla. Tietty alkoholijuoma saa Jepen innostumaan.
Kenraali Pancho (Kenraali Pancho & Pojat Pohjoiskalotilla)
Kenraali Pancho on chihuahua, joka kalastelee pohjoisen vesillä yhdessä isäntiensä kanssa kotimaisessa viihde/kalastusohjelmassa Kenraali Pancho & Pojat Pohjoiskalotilla.
Kettu (Pikku Prinssi)
Antoine de Saint-Exupéryn Pikku Prinssin CG-animaatiosovituksessa tavataan myös kirjasta tuttu Kettu, jonka Pikku Prinssi kohtaa ja kesyttää Maa-tähdellä.
Kettu (TV-mainos)
Tämän animoidun ketun mainosura päättyi siihen, kun miedon alkoholijuoman mainos kiellettiin harhaanjohtavana ja alaikäisiin vetoavana.
Kettumonsteri (Hoshi no Kaabii)
Tämä ketun ja myyrän risteytykseltä näyttävä hirviö hyökkää Meta Knightin joukkojen kimppuun Kirby-pelien pohjalta tehdyssä Hoshi no Kaabii -animesarjan jaksossa 26.
Kiwi (Code Lyoko)
Kiwi on Odd Della Robbian lemmikkikoira animesarjassa Code Lyoko. Koirien pito asuntolassa on kielletty, joten Kiwi joutuu piilottelemaan laatikossa.
Koira (Bärtil)
Tämä anthrokoirahahmo esiintyy ruotsinkielisessä Bärtil-lastenohjelmassa. Koirasta nähdään sekä piirretty että koirapukuinen versio. Mikä mahtaa olla hänen nimensä?
Koira (Gintama)
Tämä kullanruskea koiranpentu esiintyy Gintama-animesarjassa ainakin jaksossa 130.
Koira (Mononoke)
Mononoke-animesarjan jaksoissa 8 ja 9 esiintyy sinisävyinen lemmikkikoira.
Koira (One Piece)
One Piece -animesarjan jaksoissa 439 ja 441 esiintyy komeita koirahahmoja.
Koira (Pasila)
Kotimaisen Pasila-animaatiosarjan jaksossa Orvot koirat esiintyy todellakin orpoja koiria.
Koira (Samurai Champloo)
Samurai Champloo -animesarjan jaksossa 23 esiintyy baseballia pelaava shiba.
Koiraeläimet (My Little Pony - Friendship Is Magic)
Uuden sukupolven My Little Ponyssa esiintyy toisinaan koirahahmoja. Kuvassa Diamond Dogs -pahisjengin johtajakoira Rover. Sarjassa on nähty myös musta kolmipäinen Cerberus ja lauma puumaisia Timber Wolfeja.
Koiraeläimet (Richard Scarryn touhukas maailma)
Touhulan kaupungissa elelee monenlaisia anthrokoirahahmoja tässä Richard Scarryn kuvakirjoihin perustuvassa animaatiosarjassa. Kuvassa konstaapeli Murina.
Koiraeläinvastukset (Sword Art Online)
Erilaiset koiraeläinmonsterit uhkaavat pelaajia Sword Art Online -animesarjan hengenvaarallisessa virtuaalipelissä.
Koirakuskit (TV-mainos)
Koirat testailevat ja hyväksi haukkuvat erään automerkin kahdeksanosaisessa TV-mainosten sarjassa.
Kouya (Kekkaishi)
Kouya on Kekkaishi-animesarjassa esiintyvä pahismainen aavekoira.
Kuromaru (Naruto)
Silmälappua kantava Kuromaru on Hanan koira animesarjassa Naruto.
Kyuubi (Naruto)
Yhdeksänhäntäinen Kyuubi on kettudemoni, jonka sielu on sinetöity Naruto-pojan sisälle animesarjassa Naruto.Takaisin etusivulle

Koiraelokuvat.info is a non-commercial, non-profit fansite for information purposes only. No copyright infringement intended. All titles, characters, cover pictures and other images are © their respective owners.