Ystäväni Winn-Dixie

(Because of Winn-Dixie, perhe-elokuva vuodelta 2004)

Ystäväni Winn-Dixie on Kate DiCamillon lastenkirjaan perustuva elokuva 10-vuotiaasta Opal-tytöstä, joka on juuri muuttanut isänsä kanssa floridalaiseen pikkukaupunkiin. Opalilla on yksi toivomus: hän haluaisi saada ystäviä. Ollessaan erään kerran ostosmatkalla Opal kohtaa marketissa vapaana juoksentelevan koiran, jonka hän pelastaa pinteestä väittämällä sitä omaksi koirakseen. Opal nimeää tämän picardienpaimenkoiran Winn-Dixieksi ja suostuttelee isänsä siihen, että koira saa jäädä, kunnes sen oikeat omistajat löytyvät.

Winn-Dixiellä on harvinainen taito. Se osaa hymyillä. Tämän lisäksi sillä on taipumuksena ystävystyä kaikkien tapaamiensa ihmisten kanssa. Koiransa avoimuuden ansiosta Opal tutustuu useisiin kaupungin asukkaisiin, ja selvittelee myös omaan perheeseensä liittyviä vaikeitakin asioita.

DVD-julkaisu: Suomi
Takaisin etusivulle

Koiraelokuvat.info is a non-commercial, non-profit fansite for information purposes only. No copyright infringement intended. All titles, characters, cover pictures and other images are © their respective owners.