All About My Dog

(Inu no eiga, draamaelokuva vuodelta 2004)

All About My Dog on jaksomaisesti esitetty elokuva, jonka kehyskertomuksessa Yamada-niminen mies muistelee lapsuutensa koiraa. Yksinään kuljeskeleva shiba ilmestyi pallonsa kanssa yllättäen Yamadan elämään, ja hän risti koiran Pochiksi. Heidän tiensä erkanevat Yamadan jouduttua onnettoman sattuman takia kauaksi sairaalaan, mutta Pochi jäljittää sinnikkäästi omistajaansa kohdaten matkallaan mm. rakkaushuoliensa kanssa tuskailevia ihmisiä. Päästyään perille oikean sairaalan luo se jää odottamaan ulkopuolelle.

Varsinaisen elokuvan sisällä on pari itsenäistä, lyhyempää kertomusta. Ensimmäinen on tarina Coro-mopsista ja hänen isännästään, jotka molemmat ovat toivottoman ihastuneita naapurin tyttöihin ja yrittävät löytää sopivia tapoja aloitteen tekemiseen. Toisessa tarinassa haastatellaan miestä, joka on kehittänyt koirien ääntelyä ihmiskielelle tulkitsevan laitteen. Kolmas minielokuva on kahdesta näkökulmasta kuvattu herkkä kertomus tytön ja hänen koiransa yhteisistä vuosista koko koiran eliniän ajalta.

Vuonna 2011 julkaistu Happy Together on samankaltainen elokuva uusilla koiratarinoilla.

DVD-julkaisu: Japani

Kuvagalleria

Play-Asia.com on hyväksi havaittu japanilaisten koiraelokuvien nettikauppa.
Takaisin etusivulle

Koiraelokuvat.info is a non-commercial, non-profit fansite for information purposes only. No copyright infringement intended. All titles, characters, cover pictures and other images are © their respective owners.