Eight Below

(Eight Below, Disneyn seikkailuelokuva vuodelta 2006)

Eight Below - seikkailu Etelänavalla on kertomus Jerry Shepherd -nimisestä erämaaoppaasta ja hänen kahdeksasta rekikoirastaan. Kun Etelämantereella sijaitseva tutkimusasema evakuoidaan myrskyn alta, joutuu Jerry jättämään rakkaat koiransa oman onnensa nojaan hyytävien luonnonvoimien armoille. Elokuva seuraa vuoroin koirien kuukausia kestävää selviytymistä napa-alueella, vuoroin Jerryn yrityksiä järjestää retkikunta koirien pelastamiseksi.

Eight Below pohjautuu vuonna 1983 julkaistuun japanilaiseen elokuvaan nimeltä Nankyoku Monogatari

Tässä elokuvassa eläinten ohjaus ja kuvaus on toteutettu hyvin. Buck, Dewey, Maya, Max, Vanha Jack, Shadow, Shorty ja Truman "näyttelevät" osansa yllättävän luontevasti niissäkin kohtauksissa, joissa koiria on yhtäaikaa useampia. Ja vaikuttaako Max jotenkin tutulta? Se tosiaan on sama koira kuin Lumihauvojen Demon. Lisäksi Maya esiintyy Lumihauvoissa Yodelina.

DVD-julkaisu: Suomi
Blu-Ray-julkaisu: Suomi

Kuvagalleria
Takaisin etusivulle

Koiraelokuvat.info is a non-commercial, non-profit fansite for information purposes only. No copyright infringement intended. All titles, characters, cover pictures and other images are © their respective owners.